četvrtak, 21. svibnja 2015.

ŠIRIM OD SRCA 10. MOLITVI ZA VAS I VAŠE NAJMILIJE DRAGI PRIJATELJI, preporuka dragog mi brata Stjepana


NAPOMENA – NEKA SE IZMOLE SVIH 10 MOLITVA OD POCETKA DO KRAJA ( AKO SE IMA TAMJANA, BLAGOSLOVLJENE SOLI ILI VODE, ILI CAK I BLAGOSLOVLJENE SVIJECE MOZE SE SVE ZAJEDNO UKLJUCITI U MOLITVE )

 NEKA SE MOLI GOSPODINA DA VAS ZASTITI SVOJOM KRVLJU I DADNE DUHA SVETOGA I DA VAS VODI U MOLITVAMA )

NAKON STO SE IZMOLE MOLITVE NEKA SE ISPOVIJEDE GRIJESI POPUT : GLEDANJE HOROSKOPA, PROUCAVANJE ASTROLOGIJE, BAVLJENJE TRANSCEDENTALNOM MEDITACIJOM, ODLAZENJA BIOENERGICARIMA, ZVANJA TAROTA, POHADJANJA VIDOVNJAKA, BAVLJENJE ILI PROUCAVANJE MAGIJE ILI BILO KOJIH SLICNIH ENERGETSKIH STVARI, POHADJANJE REIKIJA, POLAZENJE NA TECAJEVE JOGE, ZAZIVANJE DUHOVA I SVE ALTERNATIVNE ILI SLICNE PRAKSE KOJE STE CINILI ILI POHODILI.

 NAKON ISPOVIJEDI PRIKAZITE MISU OSOBNO ISUSU U MOLITVI ZA OSLOBODENJE OD SVIH ZLIH SILA KOJI VAS PROGONE I TRAZITE PRI PODIZANJU HOSTIJE TOKOM MISE DA VAS ISUS BLAGOSLOVI I OSLOBODI OD SVEGA ZLA KOJIM STE POGODENI, I DA IZLIJECI RANE KOJE SU NASTALE NA DUSI OD GRIJEHA, ISTO TAKO PRI PODIZANJU KALEZA STAVITE SEBE I PROBLEM KOJI STE UCINILI DA SE OSLOBODITE I DA SE ZLE SILE VRATE ODAKLE SU DOSLE, U ISUSOVO IME.

MOLITVE NEKA SE MOLE SVJESNO DA JE GOSPODIN PRISUTAN I DA ZELI OSLOBODITI SVAKU OSOBU KOJA MOLI MOLITVE OSLOBODENJA, TAKO NEKA MOLI ZARKO, DUBOKO, POLAKO, PREDANO, SA ZELJOM DA BUDE OSLOBODENA, ZNAJUCI DA CE BITI OSLOBODENA VJEROM TOKOM MOLITVA. AKO SE OSJETI KOJA NELAGODA PRI MOLITVAMA ILI KAO DA VAS NESTO ZELI PREKINUTI, ILI ZELJA ZA PLAKANJEM, ISPLACITE SE BOGU I NASTAVITE S MOLITVOM, NE BOJTE SE, TO JE ZNAK DA CE DOCI DO OSLOBODENJA SVEGA NEGATIVNOG U DUSI STO PRIJECI SILASKU BOZJE LJUBAVI KOJA CE PO VJERI DOCI.

( PREPORUCAMO DA OTIDJETE U SURKOVEC KOD FRA IVE PAVICA, ILI U TABOR KOD FRA IVANA MATICA NA POLAGANJE RUKU KAKO BI SE PROBLEM U POTPUNOSTI UKLONIO )

1. MOLITVA UZ ZNAK KRIZA MOLIMO NA KOLJENIMA ( ZA ONE KOJI MOGU ) SVE MOLITVE ODJEDANPUT – AKO JE MOGUCE RASIRENIH RUKU - (ZARKA MOLITVA SA ZELJOM) ( TRI PUTA )

Oce, molim te da mi se po Svojoj beskrajnoj Ljubavi i beskrajnom Milosrdju smilujes i da mi podas Svoga Duha Svetoga da se u Ime Isusovo odreknem svega sto Tebi nije milo. U Isusovo Ime ja se odricem duha psovke, duha proklinjanja, duha laganja, duha klevetanja, duha ogovaranja, i svih negativnih rijeci i zlih duhova, u Isusovo Ime ja ih se odricem, Sveti Mihaele Arkandjele molim te da ih bacis pod Jeruzalemski Kriz da Gospodin Isus Krist raspolaze njime, u Isusovo Ime odricem se svih necistih misli i rijeci i svih zlih duhova koji me zavode, u Ime Isusovo i Njegove Presvete Predragocjene Krvi odlazite od mene, ja se priznajem Isusovim i ja sam Njegovo djete, u Isusovo Ime odlazite od mene, u Isusovo Ime odricem se svih zlih duhova,Isuse ja sam tvoj, Isuse ja sam Tvoj, Isuse oslobodi me ja sam Tvoj, operi me Isuse Svojom Krvi, operi me Isuse molim te, Isuse operi me ja te zelim voljeti i ljubiti, operi me Isuse molim te po Svojoj Beskrajnoj Ljubavi i Milosrdju, oprosti mi moje grijehe, i smiluj mi se, primi me k sebi Boze moj, oprosti mi, primi me k Sebi, zelim da moje srce i dusa budu potpuno Tebi predani, molim Te, smiluj mi se, ja sam Tvoj Isuse, ja sam Tvoj, amen


2. MOLITVA Na koljenima rasirenih ruku, onako kao kad se u Crkvi Oce nas moli, dakle dok izgovaras sljedece rijeci s snagom odricanja i snagom vjere da te Isus sada zeli osloboditi ovako reci : OCE SAD CU IZMOLIT 5 OCENASA PET ZDRAVO MARIJA I PET SLAVA OCU NA CAST PET RANA ISUSOVIH DA SE SA MENE RAZBIJE SVAKI DUH BLASFEMIJE I DA IDE VEZAN OD SV MIHAELA ARKANDELA POD NOGE KRIZA DA MU ISUS DA ODREDENJE I DA GA SV MIHAEL BACI U PAKAO DA SE NIKAD VISE NE VRACA NA MENE NI NIJEDNO DRUGO BOZJE STVORENJE


3. MOLITVA U IME ISUSOVO U Ime Isusovo uzimam vlast i vežem sve zle sile i snage u zraku, na zemlji, u vodi, u podzemlju, na onom svijetu, u prirodi i u vatri. Ti si Gospodin nad svim svemirom, dajem ti slavu u ime Tvoga stvorenja. U Tvoje Ime vežem sve demonske sile koje su došle protiv nas i naših obitelji i stavljam sve nas pod zaštitu Tvoje Dragocjene Krvi koja je prolivena za nas na križu. Marijo, naša Majko, tražimo Tvoju zaštitu i zagovor kod Presvetoga Srca Isusova za sve naše obitelji. Zaogrni nas svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj. Sveti Mihovile, i naši anđeli čuvari, dođite i branite nas i naše obitelji u borbi protiv svega zla što obilazi svijetom. U Ime Isusovo zapovijedam svim silama i snagama zla da odstupe istoga časa od nas, od naših domova i naše zemlje, a mi ti zahvaljujemo, Gospodine Isuse jer si vjeran Bog i osjećaš s nama. Amen


4. MOLITVA (Ovu je molitvu kao privatni egzorcizam, molio svakog jutra i večeri, i preporučivao drugima, bl. Alojzije Stepinac, posebno župnicima, poglavarima zajednica, i...s blagoslovljenim križem ruci i živom vjerom) (Danas je u ovoj eshalaciji zla, nadasve aktualna) + U ime Boga Oca, + U ime Boga Sina, + U ime Boga Duha Svetoga, + U IME Isusa Krista Jedinoga Gospodara i Spasitelja našega, + U ime Preblažene Djevice Marije Njegove i naše Majke: zapovijedam ti, Sotono, i svaki oholi lakomi i bludni duše, duše srdžbe, mržnje i svake zle volje; duše tjeskobe, straha, malodušnosti i očaja; duše laži, prijevare, zavisti i ljubomore i svakog drugog zla, da odstupiš od mene ( od ove kuće, od moje obitelji, od ovog skupa, od ove zajednice, od moje župe, od moje biskupije, od moga naroda, od te i te (ime osobe) osobe, od cijeloga svijeta itd...) I dadeš mjesto Duhu Svetom Utješitelju! (te križajući s Križem + na sve četiri strane); EVO KRIŽA GOSPODNJEGA, BJEŽITE STRANKE PROTIVNIKOVE, POBIJEDIO JE LAV IZ PLEMENA JUDINA, KORIJEN DAVIDOV, ALELUJA! ( I poljubi Križ!)


5. MOLITVA Fra Ivo Pavić Kad budete molili ovu molitvu budite opusteni i vidjecete olaksanje to vam ja obecajem u Ime Isusovo: U IME GOSPODINA ISUSA KRISTA DVOSJEKLIM MAČEM DUHA SVETOGA, ZLATNIM MAČEM ISUSA KRISTA, PONIŠTAVAM SVAKO PROKLETSSTVO I UROK, AKO JE NABAČENO NA VAŠE BRAKOVE, NA ZDRAVLJE, SREĆU, LJEPOTU, BUDUĆNOST, ZVANJA, FINANCIJE. U IME ISUSOVO PO SNAZI NJEGOVE SMRTI I USKRSNUĆA ZAPOVIJEDAM DUHU MRŽNJE, OSVETE, BOGOPSOVKE, HULE NA BOGA , PROKLINJANJA, ĐAVLEKANJA, PRISILNIH I BLUDNIH MISLI, DUHU SAMOUBOJSTVA, DA NAPUSTE SVAKU OSOBU KOJA SE NALAZI OVDJE. TE DUHOVE VEŽEM U IME KRISTOVO I ŠALJEM POD NOGE GOSPODINA ISUSA DA ISUS S NJIMA RASPOLAŽE PO SVOJOJ MILOSTI I LJUBAVI. SVE VAS KOJI STE IŠLI TRAŽITI POMOĆ KOD MUSLIMANSKIH HODŽA, IŠLI VRAČARAMA, VJEŠTICAMA, ČAROBNJACIMA, VIDOVNJACIMA, JA VAS OSLOBAĐAM U ISUSOVO IME I PEREM U NJEGOVOJ PRESVETOJ KRVI NEKA SVAKA OSOBA UĐE U BLAGOSLOV, OSLOBOĐENJE I OČIŠĆENJE U IME ISUSOVO, PO SNAZI NJEGOVA KRIŽA, NAREĐUJEM DUHU SMRTI, DEPRESIJE, TUGE, ŽALOSTI, BOLI, PATNJE, TRPLJENJA, BLUDNOSTI, DA NAPUSTE SVAKI MOZAK, I DA ODU POD NOGE GOSPODINA ISUSA, DA ISUS S NJIMA RASPOLAŽE PO SVOJOJ LJUBAVI.U IME ISUSA KRISTA PO SNAZI NJEGOVE EUHARISTIJSKE PRISUTNOSTI NAREĐUJEM, ZAPOVJEDAM, DUHU BIOENERGIJE, REIKIJA, VISKA, DUHU JOGE, TRANSCEDETALNE MEDITACIJE, DA NAPUSTE SVAKU OSOBU KOJA SE NALAZI OVDJE , CIJELI OVAJ PROSTOR, NJIHOVE OBITELJI TE DUHOVE VEŽEM U IME KRISTOVO I ŠALJEM U PODNOŽJE KRIŽA JERUZALEMSKOGA DA ISUS S NJIMA RASPOLAŽE PO SVOJOJ PRAVEDNOSTI I LJUBAVI,ISUS KO JE ISTI JUČER DANAS I ZAUVIJEK.U ISUSOVO PRESVETO IME NAREĐUJEM, ZAPOVIJEDAM DUHU NASLJEDSTVA ALKOHOLIZMA, KOCKE, EPILEPSIJE, DUHU BOLESTI ARTRITISA, REUME TUBERKULOZE, PARKINSONOVE BOLESTI, TUMORA, RAKAM DA NAPUSTE SVAKU OSOBU KOJA SE NALAZI OVDJE, CIJELI OVAJ PROSTOR , NJIHOVE OBITELJI.TE DUHOVE VEŽEM U IME KRISTOVO I ŠALJEM POD NOGE GOSPODINA ISUSA. U IME GOSPODINA ISUSA KRISTA NAREĐUJEM DUHU BOLI, TRAUME, ODBAČENOSTI, DA NAPUSTE SVAKU OSOBU CIJELI PROSTOR SVAKU OBITELJ, TE DUHOVE VEŽEM U IME KRISTOVO I ŠALJEM POD NOGE GOSPODINA ISUSA DA ISUS S NJIMA RASPOLAŽE U IME ISUSOVO NEKA OZDRAVI ONO ŠTO JE BOLESNO, NEKA SE ZACIJELI SVE ONO ŠTO JE RANJENO, I NEKA DOĐU K OBRAĆENJU SVI ONI KOJI SU POTREBNI OBRAĆENJA U IME ISUSA SNAGOM PRESVETE KRVI KRISTOVE SLAMAM SVA NEGATIVNA NASLJEĐA DUHA, DUŠE I TIJELA KOJA SU SE PRENJELA ILI KOJA SE ŽELE PRENJETI SA NAŠIH PREDAKA IZ SVIH LOZA NA NAS I NA NAŠU DJECU. ISUSE SVOJOM PRESVETOM KRVLJU OPERI I OTKUPI OD OCA NEBESKOG SVE POKOJNE ČLANOVE NAŠIH OBITELJI I UVEDI IH U SVOJE KRALJEVSTVO ...HVALA TI OČE NEBESKI, HVALA TI ISUSE, HVALA TI DUŠE SVETI, HVALA TI MARIJO. AMEN. ALELUJA


6. MOLITVA ( 3 puta ) ZARKO govori : u Ime Isusovo ukidam sva prokletstva koja sam ikada izrekao na ikoga, i koja su drugi izrekli meni, a pogotovo moji roditelji, otac i majka i i ponistavam ih u Isusovo Ime i zamijenjujem blagoslovom u Isusovo Ime, u Isusovo Ime Abba Oce ja se Tebi predajem i iz prokletstva ulazim u abrahamov blagoslov koji si obecao dovijeka, Amen. U Ime Gospodina Isusa Krista, osnažen/a posredovanjem Blažene Djevice Marije, svetog Mihaela Arkanđela, svetih apostola Petra i Pavla, i svih svetih; snagom svetoga autoriteta u Isusovo presveto Ime, molim te Gospodine Bože da slomiš i poništiš sva prokletstva, vještičarenja, uroke, pečate, sotonske zavjete i ugovore, duhovne i duševne veze sa sotonskim snagama, zle želje i požude, nasljedne pečate, zamke, utvrde, laži, zapreke, obmane, duhovne utjecaje i napade. Ukloni svaku nefunkcionalnost i bolesti bilo kojeg uzroka, i sve što je nabačeno na našu obitelj i kućanstvo; [posebno ako je nabačeno na (ime osobe) koga jako volim.Oče nebeski, molim te prekori ove zle duhove i njihova tlačenja, i otjeraj ih daleko od ove obitelji [posebno od (ime osobe)], tako da možemo nesmetano vršiti tvoju volju i ispuniti poslanje na tvoju veću slavu.Hvala ti, Oče, za uslišanje molitve.


7. MOLITVA MOLITVA ZA ZAŠTITU (pater O.Robert DeGrandis ) DOLAZIM U PRISUTNOST ISUSA KRISTA I POTPUNO SE NJEMU PODLAŽEM.NA SEBE OBLACIM SVU OPREMU BOŽJU DA SE MOGU ODUPRIJETI DAVLOVIM LUKAVSTVIMA (Ef 6,11).STOJECI CVRSTO,OPASUJEM BEDRA ISTINOM I OBLACIM OKLOP PRAVEDNOSTI (Ef 6,14).UVIJEK UZA SE IMAM ŠTIT VJERE:NJIME CU UGASITI SVE GORUCE STRIJELE ZLOGA (Ef 6,16).PRIHVACAM KACIGU SPASENJA I MAC DUHA,TO JEST RIJEC BOŽJU (Ef 6,17). U IME ISUSA KRISTA RASPETOGA,UMRLOG I USKRSNULOG,VEŽEM SVE DUHOVE ZRAKA,ATMOSFERE,VODE,VATRE,VJETRA,ZEMLJE,PODZEMLJA I PAKLA.VEŽEM TAKODER UTJECAJ SVAKE IZGUBLJENE ILI PALE DUŠE KOJA JE MOŽDA PRISUTNA,SVE POSLANIKE SOTONE,SVA DRUŠTVA VJEŠTICA ILI JEZGRE OBOŽAVATELJA SOTONE KOJI SU MOŽDA PRISUTNI NA NEKI NADNARAVNI NACIN.ZAZIVAM KRV ISUSA KRISTA NA ZRAK,ATMOSFERU,VODU,VATRU,VJETAR,NA ZEMLJU I SVE NJEZINE PLODOVE OKO NAS,NA PODZEMLJE I PAKAO. U IME ISUSA KRISTA ZABRANJUJEM SVAKOJ NEPRIJATELJSKOJ SILI DA SE OBRACA ILI POMAŽE,NA BILO KOJI NACIN,DRUGIM ZLIM SILAMA;U IME ISUSOVO ZABRANJUJEM SVAKOJ ZLOJ SILI DA SE OBRACA MENI ILI DA CINI BILO ŠTO OSIM ONOGA ŠTO JA ZAPOVIJEDAM U ISUSOVO IME. U IME ISUSA KRISTA,OVO MJESTO,SVE PRISUTNE,NJIHOVE OBITELJI I POZNATE,MJESTA GDJE ŽIVE,SVE ŠTO POSJEDUJU,NJIHOVE POSLOVE I SVE IZVORE ZARADE,PECATIM KRVLJU KRISTOVOM.
(PONOVI TRI PUTA OVAJ ODLOMAK).


U IME ISUSA KRISTA ZABRANJUJEM SVIM PALIM DUHOVIMA,DRUŽBAMA,SOTONSKIM GRUPAMA ILI POSLANICIMA,KAO I SVIMA KOJI SU S NJIMA POVEZANI,PODLOŽNICIMA ILI VLASTIMA,DA NANESU BILO KAKVU ŠTETU ILI OSVETU MENI,MOJOJ OBITELJI ILI SURADNICIMA;KAO I BILO CEMU ŠTO POSJEDUJEMO. U IME ISUSA KRISTA I PO ZASLUGAMA NJEGOVE PREDRAGOCJENE KRVI,PREKIDAM I LOMIM SVAKO PROKLETSTVO,VRADŽBINU,UROK,BLOKADU,ZLE CINI,CARANJE,ZLE VEZE,ZAMKE,ZASTRANJIVANJE,LAŽI,ZAPREKE,VARKE,POMUCENOST UMA,DUHOVNU VEZANOST ILI UTJECAJ;SVAKU BOLEST TIJELA,DUŠE,UMA ILI DUHA KOJA POSTOJI U NAMA,OVOM MJESTU ILI OSOBAMA,MJESTIMA I STVARIMA KOJE SMO SPOMENULI,A DOLAZE OD NEKIH DUHOVNIH SILA,ILI PO NAŠIM POGREŠKAMA I GRIJESIMA.
(PONOVI SEDAM PUTA OVAJ ODLOMAK).

KRIŽ ISUSA KRISTA SADA POSTAVLJAM IZMEDU SEBE I SVIH NARAŠTAJA MOGA OBITELJSKOG STABLA.U IME ISUSA KRISTA,NEKA NE BUDE IZRAVNE VEZE IZMEDU TIH NARAŠTAJA.SVE VEZE NEKA SE OCISTE PREDRAGOCJENOM KRVLJU GOSPODINA ISUSA KRISTA. MARIJO,MAJKO BEZGRJEŠNA,ZAODJENI ME U SVJETLO,SNAGU I SILU TVOJE VJERE.OCE,MOLIM TE ZAPOVJEDI ANDELIMA I SVETIMA DA MI BUDU NA POMOC.HVALA TI,GOSPODINE ISUSE,ŠTO SI MOJA MUDROST,PRAVDA,MOJE POSVECENJE I OTKUPLJENJE.PREDAJEM SE DJELOVANJU TVOGA DUHA SVETOGA I PRIMAM TVOJU ISTINU O OZDRAVLJENJU NARAŠTAJA. SLAVA OCU I SINU I DUHU SVETOMU.KAKO BIJAŠE NA POCETKU,TAKO I SADA,I VAZDA,I U VIJEKE VJEKOVA.AMEN.

MOLITVA ZAŠTITE - ISUSE KRISTE VJERUJEM DA SI SADA OVDJE. UFAM SE U TE I LJUBIM TE IZNAD SVEGA. MOLIM TE BLAGOSLOVI MENE, OVO MJESTO, OVAJ GRAD I OVAJ PROSTOR. OSPOSOBI ME ZA MOLITVU. SVOJOM KRVLJU OPERI ME OD SVIH GRIJEHA, OSLOBODI ME OD STRAHA I UKLONI OD MENE SVE ŠTO MI STOJI NA PUTU DO TEBE. ISUSE, TI SI NAM OBEĆAO POSLATI DUHA SVETOGA KOJI ĆE NAS U SVEMU PODUČITI. DOĐI DUŠE SVETI I ISPUNE ME SNAGOM SVOJOM, DOĐI I PODUČI ME, DOĐI I RASVIJETLI ME. ISUSE, NEKA SNAGA TVOGA DUHA DJELUJE U NAMA I U CRKVI I NEKA SE STVARA SVE NOVO. ISUSE, U OVOM TRENUTKU DONOSIM TI SVU SVOJU PROŠLOST, SVE PREDAJEM TEBI OD TRENUTKA SVOJEGA ZAČEĆA. TI ZNAŠ ŠTO JE U MENI OSTALO LOŠEG OD MOJIH RODITELJA, PRADJEDOVA I PRABAKA. IZLIJEČI SVE TO, MOLIM TE. ZAHVALJUJEM TI ZA SVOJU MAJKU I OCA SVOG. JA IM SVE OPRAŠTAM TE MOLIM I TEBE DA IM SVE OPROSTIŠ I SVAKO NAJMANJE POMANJKANJE NJIHOVE LJUBAVI PREMA MENI. SVE NJIH SPASI I DOVEDI U RAJ DA SE RADUJU S TOBOM. ISUSE, IMAJUĆI POTPUNO POVJERENJE I POUZDANJE U TEBE, SVOJEGA BOGA I SPASITELJA, PREDAJEM TI SVU SVOJU BUDUĆNOST. NE ZNAM ŠTO ME SVE U ŽIVOTU ČEKA A TI SVE ZNAŠ, TI ME VODI. U OVOM TRENUTKU DONOSIM TI SVOJU SADAŠNJOST I NEKA ONA SAMO TEBI PRIPADA. PREDAJEM TI DUŠU SVOJU, DUH I TIJELO, SVOJ RAZUM I VOLJU, KRV I SRCE, SVE OSJEĆAJE I SVE DUŠEVNE MOĆI. PRIMI SAV MOJ RAD I ODMOR, MOJE USPJEHE I NEUSPJEHE, MOJE PLANOVE I OPRAVDANE ŽELJE, NAVIKE MOJE I SVE MOJE OVISNOSTI. PRIHVATI I USLIŠI SVE MOJE MOLITVE TE SVE MOJE DOBRE NAKANE. AMEN!!!!!


8. MOLITVA IZVORNA MOLITVA SV. MIHAELU «Podigni Bolno Raspelo koje sam ti dao protiv sila tame i izmoli ovu molitvu sa znakom križa. Učini ovo u ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Pobijedit ćeš... Reci ovu molitvu svakog dana, jer veliki je boj.»(Moli se držeći uvis Raspelo) O Slavni Kneže Nebeskih Vojska, Sveti Mihaele Arhanđele, obrani nas u kušnji i užasnom boju protiv Vrhovništava i Vlasti, protiv zlih duhova. Priteci u pomoć čovjeku kojeg je Svemogući Bog stvorio besmrtnim na svoju sliku i priliku i otkupio od sotonske tiranije uz visoku cijenu. Vodi danas boj Gospodnji zajedno sa svetim anđelima, kao što si već pobijedio vođu oholih anđela, Lucifera i njegove otpadničke čete, koje su bile nemoćne da odole tebi, niti je više bilo mjesta za njih na Nebu. Ta okrutna stara zmija koja se naziva đavao ili sotona, koji zavodi cijeli svijet, bačena je u bezdan sa svojim anđelima. Čuvaj se, ovaj stari neprijatelj i ubojica ljudi ohrabrio se i preobrazio u anđela svjetla, radoznalo obilazi svijetom sa svim mnoštvom zlih duhova koji su nagrnuli na zemlju da unište bez traga Ime Božje i Njegova Krista, da porobe, ubiju i bace u vječno prokletstvo duše kojima je namijenjena kruna vječne slave. Ovaj opaki zmaj izlijeva, kao najnečistiju bujicu, otrov na ljude izopačena uma i pokvarena srca, duha laži, bezbožnosti,huljenja i kužna daha i svakog poroka i nemorala. Ovi vrlo lukavi neprijatelji ispunili su i opajali Crkvu sa žuči i gorčinom, Zaručnicu Neokaljanog Jaganjca, i položili bezbožne ruke na njezine najsvetije posjede. Na samom Svetom Mjestu, gdje je Sveta Stolica najsvetijeg Petra i Katedra Istine ustanovljene kao svjetlo svijeta, podigli su prijestolje svog odvratnog bezboštva s pokvarenom zamisli da kad je Pastir udaren, stado se može raspršiti.Ustani onda nepobjedivi Kneže, pritekni u pomoć Božjem narodu i donesi pobjedu protiv napada izgubljenih duhova. On te časti kao svoga Zaštitnika i Sveca;u tvojoj svetoj slavi Crkve kao njezinu obranu protiv podmuklih sila pakla; tebi je Bog povjerio duše ljudi da budu uvedene u nebesko blaženstvo. Moli se Bogu mira da bi On onemogućio sotonu da nas dalje drži u ropstvu i škodi Crkvi. Prikaži naše molitve pred Previšnjim Bogom tako da bi one što prije zadobile milost pred licem Gospodina; svladavanjem zmaja, stare zmije, koja je đavao ili sotona, opet ga učini zarobljenikom bezdana, kako više ne bi zavodio narod. Amen. R. Evo križa Gospodnjega, bježite stranke protivnikove. O. Pobjedi lav od plemena Judina, korijen Davidov! R. Neka bude Tvoje milosrđe nad nama, o Gospodine. O. Kako se ufamo u Tebe. R. Gospodine, usliši moju molitvu. O. I neka moj vapaj k Tebi dođe. Pomolimo se! O Bože, Oče našega Gospodina Isusa Krista, zazivamo Tvoje Sveto Ime i kao molitelji usrdno tražimo Tvoju blagost, da bi se Ti po zagovoru Marije, uvijek Djevice, Prečiste i Naše Majke i slavnog Svetog Mihaela Arhanđela, udostojao pomoći nam protiv sotone i svih drugih nečistih duhova koji lutaju svijetom da naškode ljudskom rodu i unište duše. Amen.


9. MOLITVA MOLITVA SVETOG AUGUSTINA ( OTVORI SVOJE SRCE I MOLI DUBINSKO PROZIVLJAVAJUCI SVAKU RIJEC ) Milosrdni Oce, na Tvoja vrata kucaju sve uzburkane zelje moje nutrine, krik suza mojih ociju. Pred Tobom je svaka moja zelja i moj jecaj ti nije skriven. Gospodine, ne skrivaj vise Svoga Lica od mene, i ne srdi se na Svoga slugu. Oce milosrdja, poslusaj moj uzdah, pruzi mi Svoju Ruku koja je najbolja pomoc, izvuci me iz dubina voda, iz jezera bjede, iz prljavog blata, da u njemu ne propadnem, pod milosrdnim pogledom Tvojih Ociju daj da stignem Tebi, Gospodine Boze moj, da promatram bogatstva Tvoga kraljevstva, zauvijek gledam Tvoje Lice i pjevam Tvome Svetom Imenu. Gospodine koji cinis cudesa, obraduj moje srce sjecanjem na Tebe, koji prosvjetljujes moju mladost i ne prezires moju starost, amen.


10. MOLITVA MOLITVA PROTIV SVAKOG ZLA - Veliki i silni Bože, pogledaj na mene i otjeraj sve zle sile, uništi ih, razori ih, da se mogu osjećati dobro i činiti dobro. Otjeraj od mene čarolije, vračanja, crnu magiju, crne mise, praznovjerja, navezanosti, prokletstva, zlo oko: đavolsko uznemirivanje, đavolsko posjednuće; sve ono što je zlo, grijeh, zavist, ljubomora, nevjernost; fizičku, duševnu, moralnu, duhovnu bolest. Izgori sva ta zla u paklu, da nikada više ne snađu ni mene niti jedno drugo stvorenje na svijetu. Snagom Boga Svemogućega, u ime Isusa Krista Spasitelja, po zagovoru Bezgrešne Djevice, neka me napuste svi nečisti dusi, sva bića koja me uznemiruju, neka me zauvijek ostave i idu u vječni pakao, vezani od sv. Mihovila Arkanđela, od sv. Gabrijela, od sv. Rafaela, od naših Anđela Čuvara, zgnječeni pod nogama presvete Djevice Bezgrešne. Amen.


Nema komentara:

Objavi komentar

SVIJETLI MI ISTINOM

Isuse svijetli mi istinom, da iz bolesti uđem u zdravlje. Iz grijeha me svih izbavi, od svakog zloduha koji mi prijeti. Oslobodi me svih nap...